Η στοιχηματική ιστοσελίδα 1xBet δημιούργησε μια πανίσχυρη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές, τo 1xbet app, μέσω της οποίας μπορείτε να στοιχηματίσετε ανά πάσα στιγμή στα αγαπημένα σας αθλήματα. Η 1xBet ανήκει ανάμεσα στις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του διαδικτύου, διαθέτοντας περισσότερα από 400.000 εγγεγραμμένα μέλη, οι οποίες παίζουν καθημερινά αθλητικό στοίχημα από τον σταθερό υπολογιστή ή χρησιμοποιώντας το κινητό τους.

λάβετε μπόνους

Διαθέσιμες εκδόσεις του 1xbet mobile

1xbet app
Η εφαρμογή για κινητό 1xbet είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές με λειτουργικό Android, όσο και σε συσκευές με iOS, αλλά και με Windows. Συνεπώς, όποια συσκευή «έξυπνου» κινητού και αν διαθέτετε, δεν θα έχετε απολύτως κανένα πρόβλημα να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητό 1xbet.

λάβετε μπόνους

1xbet app για το Android

Η έκδοση του 1xbet Android είναι αυτή την οποία χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Το app είναι γνωστό και ως 1xbet apk, λόγω του τύπου του αρχείου. Αυτή η καλοσχεδιασμένη εφαρμογή για κινητό επιτρέπει στους χρήστες της να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα της 1xbet Greece από κάποια φορητή συσκευή με Android, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν κάποιο PC. Για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το 1xbet apk:

 • Επισκεφθείτε από στη συσκευή σας Android το https://1xtmx.xyz/en/mobile/ . Ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος διαθέτει που ανήκει στην εταιρία, διαθέτει την πιο ενημερωμένη 1xbet κινητή έκδοση.
 • Μόλις κατεβάσετε την έκδοση 1xbet Android (αρχείο .apk), πατήστε το κουμπί εγκατάστασης της εφαρμογής
 • Το τηλέφωνό σας θα σας ζητήσει επιβεβαίωση εγκατάστασης για xbet κινητό από εξωτερική πηγή. Θα πρέπει να πείτε «ναι» για να συνεχιστεί η διαδικασία στη συσκευή σας. Μόνο έτσι επιτρέπω την εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής που βρίσκεται εκτός του Google Play.
 • Έχετε πλέον εγκαταστήσει το 1xbet apk και μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιήσετε, αφού κάνετε στην 1xbet αίτηση για δημιουργία ενός νέου λογαριασμού παίκτη.

1xbet app για το Android1xbet app Android

Η έκδοση για android είναι η πιο δημοφιλής. Είναι εύχρηστη και ταχύτατη

λάβετε μπόνους

Εφαρμογή 1xbet iOS

Κάπως αντίστοιχη με την εγκατάσταση του 1xbet Android είναι η διαδικασία και για λειτουργικό σύστημα iOS, που χρησιμοποιείται από συσκευές όπως είναι το iPhone και το iPad. Η διαφορά που έχει η 1xbet κινητή έκδοση για Android σε σχέση με εκείνη για iOS έχει να κάνει με την εμφάνιση και τις λειτουργίες, όμως και οι δύο εφαρμογές είναι ιδιαίτερα εύχρηστες.
Στο iOS το γραφικό περιβάλλον χωρίζεται σε δύο μεγάλα μέρη όπου θα βρει κανείς τους προσεχείς αγώνες και τα ζωντανά στοιχήματα. To xbet κινητό app για iOS προσφέρει διαφορετικά είδη αθλητικών γεγονότων όπως εικονικά σπορ, e-sports, ιστιοπλοΐα, κρίκετ κλπ. Ο χρήστης έχει επίσης τη δυνατότητα να παίξει και κάποιο παιχνίδι καζίνο εάν επιθυμεί, με live ντίλερ. Τα βήματα εγκατάστασης:

 • Ανοίξτε το πεδίο των ρυθμίσεων στη συσκευή σας
 • Επισκεφθείτε το “iTunes and App Store”
 • Πατήστε “Apple ID”
 • Πατήστε για να δείτε το Apple ID
 • Ανοίξτε το «Περιοχή/Χώρα» για να αλλάξετε περιοχή
 • Επιλέξτε την Ελλάδα από τη λίστα
 • Διαβάστε την πολιτική απορρήτου της Apple και τους Όρους Χρήσης και πατήστε το κουμπί αποδοχής τους.
 • Επιβεβαιώστε όλες τις αλλαγές με το κουμπί αποδοχής.
 • Κατεβάστε το 1xbet app για iOS δωρεάν επισκεπτόμενοι το ηλεκτρονικό κατάστημα Apple App Store
 • Τρέξτε το πρόγραμμα και κάντε στην 1xbet αίτηση για νέο λογαριασμό παίκτη, δίνοντας κάποια από τα πολύ βασικά σας στοιχεία

Εφαρμογή 1xbet για iOSΕφαρμογή 1xbet iOS1xbet iOS
Η εφαρμογή 1xbet app για iOS διαφέρει λίγο αλλά είναι εξίσου ισχυρή με όλες τις λειτουργίες

λάβετε μπόνους

Εφαρμογή 1xbet για Windows

Η έκδοση για κινητό 1xbet διαφέρει και πάλι λίγο σε σχέση με τις εκδόσεις για Android και iOS. Μπορείτε να την κατεβάσετε χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάποια αγορά, με αντίστοιχο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα:

 • Επισκεφθείτε από το κινητό τηλέφωνο τη διεύθυνση https://1xtmx.xyz/en/desktop/?type_app=1
 • Κατεβάστε και τρέξτε το xbet κινητό app πατώντας το κουμπί που θα εμφανιστεί
 • Πατήστε το κουμπί εγκατάστασης για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση
 • Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, το app θα ξεκινήσει μόνη της
 • Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας εφόσον έχετε δημιουργήσει κάποιον λογαριασμό στην εταιρία. Εάν δεν υπάρχει ήδη κάποιος λογαριασμός, απλά κάντε στην 1xbet αίτηση, συμπληρώνοντας λίγα στοιχεία.

Εφαρμογή 1xbet για WindowsΕφαρμογή 1xbet Windows
Σε Windows Phone γίνεται η πιο γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση του app

λάβετε μπόνους

1xbet κινητό

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή 1xbet Ελλάδα ή εξωτερικό θα πρέπει να διαθέτετε λογαριασμό στην εταιρία. Αυτό μπορεί να γίνει με μια 1xbet αίτηση μέσω του browser του υπολογιστή σας ή απευθείας μέσω της εφαρμογής στο τηλέφωνο.
Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας και συνδεθείτε, θα δείτε πως η εφαρμογή για κινητά διαθέτει όλες τις λειτουργίες και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την έκδοση για υπολογιστή. Η mobi έκδοση του xbet κινητό είναι μάλιστα πολύ πιο πρακτική και γρήγορη. Υπάρχουν οπτικά και λειτουργικά κάποιες διαφορές ανάμεσα στις διαφορετικές εκδόσεις για κινητά.
Σε κάθε περίπτωση όμως η πλοήγηση στην εφαρμογή του 1xbet mobile που δημιούργησε η xbet γίνεται γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις και σας επιτρέπει να παίζετε ζωντανό στοίχημα και να βλέπετε τα σκορ των αγώνων που σας ενδιαφέρουν παράλληλα. Μπορείτε να μεταφερθείτε από το ένα άθλημα στο άλλο μέσα από το 1xbet app κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού.
Μπορείτε επίσης να περάσετε από το παραδοσιακό στοίχημα στο ζωντανό πολύ γρήγορα και να επανέλθετε όποτε επιθυμείτε. Επιπλέον, όλες οι σημαντικές λειτουργίες, όπως κατάθεση και ανάληψη χρημάτων έχουν ενσωματωθεί στο app και περιλαμβάνουν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, όλα τα δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια και πλήθος άλλες επιλογές. Εάν επίσης αναζητάτε κάποια προσφορά, θα την βρείτε κανονικά κι εδώ. Ακόμη και η επιλογή streaming υπάρχει διαθέσιμη, προσφέροντας απευθείας μεταδόσεις αγώνων σε ποιότητα HD.

λάβετε μπόνους

Είναι απαραίτητη η εφαρμογή για κινητά

1xbet apk

Το ερώτημα που κάνουν πολλοί είναι αν “είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή για να παίζω”; Όχι η έκδοση για κινητό 1xbet δεν είναι υποχρεωτική και είναι εντελώς ανεξάρτητη από την έκδοση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Και στα δύο περιπτώσεις υπάρχουν όλες οι επιλογές και λειτουργίες και αν δεν το επιθυμείτε ή εάν δεν έχετε κάποιο σύγχρονο κινητό τηλέφωνο, δεν θα χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε το app.
Η εκδοχή ωστόσο για κινητό σας προσφέρει επιπρόσθετες δυνατότητες και ευκολίες, όπως το να παίζετε στοιχήματα ακόμη και όταν βρίσκεστε έξω στον δρόμο, όποια στιγμή και όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς φυσικούς και χρονικούς περιορισμούς. Είναι απλά ένας διαφορετικός τρόπος για να παίξετε.

λάβετε μπόνους

Τρόπος χρήσης της κινητής έκδοσης του 1xbet

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την 1xbet κινητή έκδοση πολύ εύκολα, με επιλογές που κάνετε με τα χέρια σας μέσω αφής στο τηλέφωνο ή στο tablet σας. Θα σας προτείναμε να τοποθετήσετε το εικονίδιο της εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας της συσκευής σας, ώστε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε αυτή, χωρίς να είστε αναγκασμένος να την αναζητάτε στη λίστα με τις εφαρμογές σας.
Όλες σχεδόν οι λειτουργίες γίνονται στο 1xbet κινητό με πάτημα στην οθόνη κουμπιών και επιλογών, εκτός των περιπτώσεων που πρέπει να πληκτρολογήσετε κάτι, όπως τα στοιχεία σας κατά την 1xBet εγγραφή ή ίσως το ποσό του στοιχήματος που θέλετε να παίξετε στην αντίστοιχη θέση-πεδίο του ποσού.λάβετε μπόνους

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *